marinegenomics.org

Tandblekning – En behandling för att boosta självförtroendet

En människas leende är bland det vackraste som finns. Genom att le kan man uttrycka sina känslor och visa sin kärlek och lycka. Men många kan känna sig rädda för att le eller skämmas över sitt leende. Detta beror ofta på att man kan ha tänder som inte är så vita som man hade önskat sig, i och med att det idag är trendigt med att ha ett Hollywood smile (skinande vita tänder).

Många tror att det är svårt och att det kan kosta väldigt mycket att få det perfekta leendet med skinande vita tänder. Men det är enklare och kostar inte alls så mycket som man kan tro att bleka tänderna. Det finns olika sätt att bleka tänderna på och det kan både göras i skönhetskliniker, hos tandläkare och kan även göras hemma. Det är smärtfria, skonsamma och ofarliga behandlingar som ganska snabbt ger vitare tänder.

Med några få enkla steg kan man boosta sitt självförtroende och få det leendet man har drömt om, ett Hollywood smile.

Tandkräm och munskölj

För att få vitare tänder finns det en del metoder att välja på beroende på vilket resultat man söker.

Idag finns det många produkter på marknaden som hjälper till att skonsamt bleka tänderna med tiden. Detta kan vara produkter som munskölj och tandkrämer som hjälper till med att ljusa upp tänderna. Dessa produkter för tandblekning är både vårdande och utformade för att ge ett vitare resultat på ett skonsamt sätt. Men söker man däremot ett snabbare och mer effektivt resultat bör man istället vända sig till riktiga tandblekningsprodukter.

Tandblekningsprodukter och behandlingar

Idag finns det många olika tandblekningsprodukter och kit man kan använda sig av hemma för att bleka tänderna. Detta är mer intensiva behandlingar som ska göras med jämna mellanrum, som bidrar till vita tänder.

Några olika produkter man kan använda sig av hemma är:

  1. Tandblekningspenna som innehåller en gel som stryks på tänderna för vitare tänder.
  2. Tadblekningstejp, en tejp som man sätter på tänderna för att bleka tänderna.
  3. Tandblekningskit med blue light och gel. Delen stryks på tänderna och lampan aktiverar delen för att bleka tänderna. Detta är en starkare och mer effektiv behandling som bör göras då och då för ett långvarigt resultat utan att skada tänderna.

Söker man ett ännu mer effektivt resultat bör man besöka en tandläkare för en säkrare, skonsammare och bättre behandling. För att kunna få det ultimata Hollywood-smilet utan att skada tänderna är det allra bästa att gå på en tandblekningsbehandling hos en tandläkare. Eftersom tandläkare använder sig av bättre och säkrare produkter kan man på ett snabbt och säkert sätt uppnå vitare tänder mycket snabbare. Det är alltid viktigt att välja en metod som inte kommer att slita eller skada tänderna. Därför är det allra säkraste alternativet att söka sig till en tandläkare om man söker stora och snabba förändringar.