marinegenomics.org

Att checka av vid en badrumsrenovering

Av en badrumsrenovering så ska man göra flera saker och det första är att vara noggrann, det finns få rum som är så viktiga att göra rätt som ett badrum. Det andra är att njuta av sitt badrum och få det att verkligen bli det space du vill spendera lite extra tid på dig själv i. Här ska vi gå igenom båda delarna för ett maximalt slutförande av din badrumsrenovering.

Samla alla dokument och bevis från entreprenör
Då man utför en badrumsrenovering så använder sig entreprenörerna man anlitat sig av specifika sätt att jobba och dessa finns dokumenterade. Dom jobbar efter ett sätt som är godkänt av försäkringsbolagen att jobba efter om försäkringarna ska gälla. Tätskiktet som dom har gjort ska det finnas monteringsanvisningar för och detta ska du be om då du pratar med dina entreprenörer i slutet av din badrumsrenovering i Göteborg. Sen så ska dom också ge dig ett så kallat kvalitétsdokument, det är din trygghet och ditt bevis på att du gjort allt rätt och riktigt enligt lagar och regler. Det ska du alltid spara, minst i alla fall i 10 år efter din badrumsrenovering. Om det är så att du säljer fastigheten så ska de nya ägarna ha dessa bevis och dokument.

Sköt om ditt badrum med omsorg
Efter en badrumsrenovering så vill man ju så klart sköta det så att det verkligen håller sig rent och fräscht. Det är också bra för att inte direkt börja slita på materialet utan njuta av det skinande och hela badrummet länge. Ofta så följer det med anvisningar om hur man sköter de olika ytorna man har valt i sin badrumsrenovering.

Att njuta av sitt badrum
Nu när du äntligen är färdig med din badrumsrenovering så är du i den fasen man längtat till som mest. Att verkligen få uppleva det och att vara i det, att inte bara sitta och drömma sig in i de där tidningarna inom badrumsrenovering och köksrenovering. Nu är du här och kan inreda det precis som du vill och i vilken stil du vill. Äntligen kan du använda den där krukan som passade så fint ihop med det där kaklet du valt i din badrumsrenovering. Njut! Det är du värd!

Inspirera andra
När man utför en badrumsrenovering så varför inte dela med sig av den på sociala medier? Lägg upp före och efter bilder och dela med dig av hur just ni gjort. Det kan vara så att ni har gjort någon annans dröm badrum i er badrumsrenovering så dela med er.